Lisää asiakkaita yrityksellesi verkkosivun ja sähköpostimarkkinoinnin avulla

Räätälöidyt verkkosivut yritykselle

Räätälöityä palvelua digitaalisten haasteiden ratkaisemiseksi, oli kyseessä sitten verkkosivut, digitaalinen mainonta tai markkinoinnin automatisaatio.

Tavoitteemme on ymmärtää sinua ja yritystäsi mahdollisimman hyvin, jotta voimme ratkaista juuri sinun yritykseesi kohdistuvia digitaalisia haasteita. Palvelumme on kohdistettu uusille, pienille ja keskikokoisille yrityksille.

Hiotun toteutusprosessimme takia verkkosivun ja mainonnan toteuttaminen ei vaadi teiltä paljoa aikaa, voitte keskittyä yrityksen ydintoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen.

Helppoutta yrittäjyyteen

Olemme toteuttaneet useita projekteja sekä suomalaisille, että ulkomaisille yrityksille. Ymmärrämme että verkkosivujen teettäminen voi tuntua suurelta haasteelta. Siksi teemme siitä mahdollisimman helppoa!

Verkkosivun tekeminen hoidetaan meillä alusta loppuun ammattitaidolla ja ohjaamme prosessin kokemuksella vaiheittain valmiiksi asti. Ymmärrämme, että digitaalinen maailma ei ole kaikille täysin tuttu, joten puhumme nettisivuasioista selkokielellä.

Viimeisimpiä töitämme

RECUBATOR.COM

Martin Paasi

Martin Paasi on rahoitusalan moniottelija, Nordnet Pankin talousasiantuntija, rahapodi -isäntä ja Suomen Ekonomien hallituksen puheenjohtaja. Löydät henkilöjutun täältä (Suomen Ekonomit).

Recubator Martin Paasi

AHMEDNUUR.FI

Sakarie Ahmed Nuur

Somevaikuttaja Sakke tekee paljon työtä nuorten parissa nuoriso-ohjaajana, järjestämällä tapahtumia sekä vaikuttamalla sosiaalisessa mediassa.

Sakarie Ahmed Nuur

Kimmo Tossavainen

Jakite Oy toi keväällä 2020 markkinoille uuden, kolmannen sukupolven, moduulirakenteisen energiapuukouran. Samaan aikaan heräsi tarve uusille, edustaville verkkosivuille KX Energiapuukouralle.

Asiakkaidemme suusta

"Verkkosivun toteuttaminen sujui helposti, ei vaatinut minulta paljoa aikaa ja lopputulos on yllättävän hyvä. Sivuilla on käynyt hyvin kävijöitä ja yhteydenottoja on tullut paljon! Liiketoiminta on verkkosivujen ansiosta käynnistynyt hyvin."

Kimmo Tossavainen

KX Tree Shears

"... Meillä oli kuitenkin hieman erilainen tarve kuin monella muulla yrityksellä, mitä halusimme sivujen sisällöstä. Sitten löytyi Ikonify, toimintapa oli hieman poikkeuksellinen, sieltä haluttiin keskustella asiasta puhelimitse, ottaa uniikit tarpeemme huomioon, eikä vain lykätty tarjousta ”postiin”, niin kuin muut tekivät.

Keskusteluissa löysimme toisemme ja aloitimme yhteistyön jonka avulla saimme mainiot sivut, jotka kertovat juuri sen mitä haluamme ihmisille näyttää. Suosittelen."

Markku Hietaniemi

H2M Trading Oy

Työprosessimme

Verkkosivujen toteuttaminen kanssamme on helppoa. Hiotun toimintamallimme avulla saamme kaiken tarpeellisen tiedon verkkosivuille nopeasti, säästäen aikaasi ja vaivaasi.

 • 1. Otetaan yhteys ja kartoitetaan tarpeesi

  Verkkosivujen tekeminen alkaa yhteisellä webinaarilla tai puhelinpalaverilla, jossa käydään läpi yrityksesi perustietoja ja muutama kartoittava kysymys.

 • 2. Suunnitellaan ja sovitaan

  Aloituspalaverin pohjalta luomme verkkosivujen rautalanka- ja verkkosivukonseptin, jonka käymme kanssanne läpi. Tässä vaiheessa päätämme yhdessä verkkosivujen lopullisen suunnan.

 • 3. Tekninen toteutus

  Sovitun suunnitelman jälkeen ryhdymme toteuttamaan verkkosivuja tai -palvelua. Käymme yhdessä kertaalleen lopullisen tuotoksen läpi, ja teemme vielä tarvittavat korjaukset sivulle ennen julkaisua maailmalle ja hakukoneille.

 • 4. Valmiin tuotteen viimeistely ja luovutus

  Tuloksena ovat täysin valmiit verkkosivut tai -palvelut! Jatkamme tästä sovitusti ylläpitopalveluillamme.