Verkkosivut yritykselle 800 eurolla

Sinulta, yrittäjä, se ei vaadi kuin noin 2 tuntia aikaa!

Pakettiin sisältyy kaikki tarvittava:

Yrityksen brändin mukaisen ulkonäön luominen verkkosivulle

Autamme myyvän sisällön luomisessa

Sisällön ja kuvien lisääminen verkkosivulle

Hakukoneoptimointi

Sähköposti

Webhotelli

Alempaa löydät tarkemmat tiedot

Asiakkaidemme suusta

"Verkkosivun toteuttaminen sujui helposti, ei vaatinut minulta paljoa aikaa ja lopputulos on yllättävän hyvä. Sivuilla on käynyt hyvin kävijöitä ja yhteydenottoja on tullut paljon! Liiketoiminta on verkkosivujen ansiosta käynnistynyt hyvin."

Kimmo Tossavainen

KX Tree Shears

"... Meillä oli kuitenkin hieman erilainen tarve kuin monella muulla yrityksellä, mitä halusimme sivujen sisällöstä. Sitten löytyi Ikonify, toimintapa oli hieman poikkeuksellinen, sieltä haluttiin keskustella asiasta puhelimitse, ottaa uniikit tarpeemme huomioon, eikä vain lykätty tarjousta ”postiin”, niin kuin muut tekivät.

Keskusteluissa löysimme toisemme ja aloitimme yhteistyön jonka avulla saimme mainiot sivut, jotka kertovat juuri sen mitä haluamme ihmisille näyttää. Suosittelen."

Markku Hietaniemi

H2M Trading Oy

Ei pakettiratkaisuja, saat aina tarpeesi mukaisen ratkaisun

Meiltä saat räätälöityä palvelua digitaalisten haasteiden ratkaisemiseksi, oli kyseessä sitten verkkosivut, digitaalinen mainonta tai markkinoinnin automatisaatio.

Tavoitteemme on ymmärtää sinua ja yritystäsi mahdollisimman hyvin, jotta voimme ratkaista juuri sinun yritykseesi kohdistuvia digitaalisia haasteita. Palvelumme on kohdistettu uusille, pienille ja keskikokoisille yrityksille.

Hiotun toteutusprosessimme takia verkkosivun toteuttaminen ei vaadi teiltä paljoa aikaa, voitte keskittyä yrityksen ydintoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen.

Katso viimeisin työmme

Kimmo Tossavainen

Jakite Oy toi keväällä 2020 markkinoille uuden, kolmannen sukupolven, moduulirakenteisen energiapuukouran. Samaan aikaan heräsi tarve uusille, edustaville verkkosivuille KX Energiapuukouralle.

Työprosessimme

Verkkosivujen toteuttaminen kanssamme on helppoa. Hiotun toimintamallimme avulla saamme kaiken tarpeellisen tiedon verkkosivuille nopeasti, säästäen aikaasi ja vaivaasi.

 • 1. Otetaan yhteys ja kartoitetaan tarpeesi

  Verkkosivujen tekeminen alkaa yhteisellä webinaarilla tai puhelinpalaverilla, jossa käydään läpi yrityksesi perustietoja ja muutama kartoittava kysymys.

 • 2. Suunnitellaan ja sovitaan

  Aloituspalaverin pohjalta luomme verkkosivujen rautalanka- ja verkkosivukonseptin, jonka käymme kanssanne läpi. Tässä vaiheessa päätämme yhdessä verkkosivujen lopullisen suunnan.

 • 3. Tekninen toteutus

  Sovitun suunnitelman jälkeen ryhdymme toteuttamaan verkkosivuja tai -palvelua. Käymme yhdessä kertaalleen lopullisen tuotoksen läpi, ja teemme vielä tarvittavat korjaukset sivulle ennen julkaisua maailmalle ja hakukoneille.

 • 4. Valmiin tuotteen viimeistely ja luovutus

  Tuloksena ovat täysin valmiit verkkosivut tai -palvelut! Jatkamme tästä sovitusti ylläpitopalveluillamme.